Cred ca toti cititorii nostri stiu de Ashima si de discurile lor AiRotor, care sunt cele mai vandute discuri aftermarket din lume ! Iar dupa cum stiti noi suntem primii in Europa, daca nu si in lume, cand prezentam stiri despre Ashima !

Insa cei de la Ashima nu s-au culcat pe o ureche dupa succesul care l-au avut cu ele. In ultimul articol de la Eurobike v-am prezentat noutatile lor, insa nu v-am spus nimic despre noile discuri care se vor numi Ai2.

Pe scurt, acestea vor fi cu 23% mai usoare decat AiRotor, vor fi disponibile de anul viitor, dupa luna martie in doua dimensiuni doar: 160mm si 180mm.

S-au facut primele prototipuri, si noi am primit doua dintre ele sa le testam. Vom reveni cu inca un articol imediat ce ne vom face o idee despre ele. Au si o greutate evil-ish: 66,6grame, dupa cum puteti vedea.

Voi ce parere aveti? Va place noul design si faptul ca sunt mai usoare? Asteptam cu interes parerea voastra !

Foto: light-bikes.ro

2 thoughts on “Noile discuri Ashima Ai2

  1. Arata bine, dar ma tem ca puterea de franare va scadea. Vor fi si colorate?

  2. Gergo

    Ca si design e mai ok, dar is curios daca nu se opteaza mai repede, mai ales pe 180 mm. Astept articolul cu testare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.