Intr-un articol anterior v-am povestit despre acest nou produs din colectia Adidas Eyewear, asa ca acum nu va mai imbarligam cu prezentari si caracteristici, trecand direct la subiect.

De la acel ultim articol, Evil Eye Halfrim Pro a mai obtinut o importanta distinctie si anume REDDOT Design Award, fiind o reusita totala de la design, calitate si protectie, fiind un premiu mai mult decat onorabil pentru cei de la Adidas. Asta dupa ce in 2008, acelasi premiu a mai fost castigat pentru modelele Agilis si ID2.

Evil Eye Halfrim Pro este modelul de ochelari de soare de ciclism care i-am folosit il ultimul an de zile, astfel ca va putem prezenta un test amplu, in toate conditiile meteo posibile, de la zapada, la soare, de la ploi abundente, la praf.

Din prima clipa cand iei in mana acesti ochelari ramai surprins de calitatea produsului. Faptul ca sunt “Made in Austria”, certifica aceasta calitate, Adidas dorind ca fiecare dintre clientii sai sa fie multumiti. Pe langa instructiunile de folosire, in cutie mai gasesti si un toc si un saculet de protectie.

Ochelarii vin cu o pereche de lentile LST Active (Light Stabilizing Technology) si o pereche mai deschisa, pentru zilele in care ploaia sau norii au de gand sa-si faca de cap.

Ca si la multe din alte modele Pro de la Adidas, Evil Eye Halfrim are 3 pozitii de reglare a lentilei fata de tampla, 2 pozitii de reglare la nas.

Lentilele pot fi schimbate cu o singura mana (sic) lucru care nu se intalneste prea des, si care este cu adevarat util ! De asemenea toate piesele de imbinare sunt interschimbabile astfel ca in cazul in care ceva cedeaza, nu trebuie sa aruncati ochelarii la gunoi ! Un alt lucru care doar Adidas il are !

Sa trecem si noi la testul propriu zis, ca sa nu va plictisim. In primul rand, acesti ochelari se potrivesc oricui precum o manusa, chiar daca e impropriu spus. Noi i-am avut in marimea L.

Faptul ca in partea inferioara nu au rama, ajuta vederii periferice, lucru deloc de neglijat. Sunt foarte bine aerisiti, asa ca nu se vor aburi foarte usor. Lentilele au un fel de strat protector astfel ca apa nu adera de lentila, fiind un avantaj in caz ca va prinde ploaia pe undeva. Lentilele LST fac mai usoara trecerea de la soare la umbra si vice-versa, chiar daca acestea nu sunt fotocromatice.

Imbinanad toate aceste calitati, putem spune ca sunt cei mai buni ochelari de soare care i-am testat in ultima vreme, fiind o alegere ideala atat pentru cei care cauta performanta, un design atragator, fie ca ii va folosi pe bicicleta sau alte activitati outdoor.

Doar cuvinte de lauda au avut si ceilalati sportivi care ii folosesc dintre care putem aminti doar cateva nume legendare: Darren Berrecloth, Sam Blenkinsop, Emmeline Raggot, Hans “No Way” Ray, Irina Kalentive, Ritchey Schley sau Rene Wildhaber.

Pentru 2012, Adidas va mentine acelasi design insa introduce doua noi culori: Neon-Orange si Neon-Blue, culori cu care sigur veti iesi in evidenta, indiferent de situatie !

Daca cumva credeti ca am omis ceva informatie, de care aveti nevoie, va rugam sa ne lasati un comentariu sau sa ne trimiteti un mail. Va vom raspunde in cel mai scurt timp posibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.