Ca de obicei suntem primii in Romania care anunta noutatile de la Sram. De aceasta data, venim si va prezentam cele mai noi roti, special create pentru mountainbike, roti performante de XC si racing.

Pentru a crea noile roti RISE, Sram s-a apropiat mai mult de ingineri, incercand si reusind sa se concentreze pe sase factori fundamentali si necesari unor roti de calitate: greutate, inertie, degajare, rigiditate laterala, rigiditate frontala si eficienta.

Testele efectuate si tuningul fin al designului acestor roti, fie ca e vorba de modelul pentru bike-ul tau de 26 sau 29 au atins un raport excelent intre greutate si rigiditate, astfel ca RISE va oferi o inertie mai mica, din care va rezulta o accelerare mai buna, deci implicit o eficienta sporita.

Rezultatele au nascut doua modele:

– RISE 60: roti de carbon, dedicate unor raceri de XC, obsedati de greutate si performanta, jantele fiind asimetrice iar spitele care au fost testate si de noi Sapim CX Ray. Greutatea va fi de 1330 de grame pentru varianta de 26inchi si 1420 de grame pentru 29er

– RISE 40: roti de aluminiu, pentru XC-ul cel de toate zilele, cu janta din aluminiu si butuci rezistenti. Greutatea va fi de 1710 grame pentru 26 si 1840 pentru 29er.

Ambele modele de roti au butuci cu un design atragator, fabricati din aluminiu, pentru a fi usor, dar si de a transfera energia cat mai bine rotii.

Flansa butucului RISE 60 este special conceputa pentru a scoate fiecare watt de putere, avand una din cele mai eficiente roti.

Noi credem ca v-am facut curiosi acum de dispinibilitate si preturi. Le puteti vedea mai jos

RISE 40 26” si 29”: 465,00€ – disponibile din Octombrie 2011

RISE 60 26”: 1800,00€ – disponibile din Decembrie 2011

RISE 60 29”: 1800,00€ – disponibile din Februarie 2012

foto credit si info: Sram

2 thoughts on “Noile roti Sram RISE

  1. Doc

    Si greutatea?

    • light-bikes

      Tocmai acest apect l-am omis. Multumim frumos pentru sesizare! Am updatat articolul 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.