Continuam si azi cu prezentarea unei companii situate in Taiwan, insa care zic eu, merita toata atentia deoarece nu este una care sa produca aceleasi componente brand-uite diferit.

Palatina Works a investit in dezvoltarea si producerea propriilor produse. Nu se chinuiesc prea tare pentru a vinde un volum mare de produse, ci ei doresc sa aiba produse la preturi foarte competitive, de o buna calitate si pe deasupra sa fie si usoare.

Cu exceptia rotilor de carbon, de care oricum nu vorbim azi, toate produsele conceptie proprie. Comparandu-le cu produse ale altor companii, o sa puteti observa diferentele.

In schimb azi vorbin despre butucii lor de XC. Si asta pentru ca in ultimul timp fiecare incearca sa gaseasca butuci usori, buni si ieftini. Trei caracteristici care de cele mai multe ori nu se intalnesc deodata in cadrul aceluiasi produs, obligandu-te sa te multumesti cu maxim doua dintre ele.

Greutatea lor tinta este de 123 de grame pentru butucul fata si 229 de grame pentru cel spate.

Insa gramele lipsa nu s-au facut prin a subtia axul sau a pune rulmenti mai mici. O alta caracteristica ar fi faptul ca se pot dezambla foarte usor, astfel ca intretinerea de baza nu va mai fi o problema. De asemenea clientul final poate alege ce fel de rulmenti doreste: standard sau ceramici.

Bar-end-urile de la Platina Works par a fi chiar o opera de arta. Lansarea oficiala a durat mai mult pentru ca s-au efectuat mai multe teste de rezistenta, astfel ca aceste bar-end-uri sa aiba standarde EN. Iar in final CNC-ul s-a pus pe treaba iar acum aceste bijuterii sunt produse in masa.

Ele sunt compatibile cu orige ghidon, au o inclinatie spre interior de 10 grade, o lungime de 105 mm, sunt fabricate din aluminiu 7075 T6, suruburi de titan si o greutate de numai 43 de grame.

Alte produse despre care va vom vorbi intr-un articol viitor vor fi cuvetariile semi integrate, rulmentii exteriori pentru angrenaje GXP, Hollowtech 2 si MegaEXO, dar si despre o tija de sa de carbon, foarte usoara sau niste strangatoare de roti.

Pana atunci, mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial Palatina Works: http://yuniper.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.