Modelul Monarch, arhicunoscut deja, a fost upgradat pentru cei mai pretentiosi, astfel ca riderii care cauta doua din cele mai noi tehnologii de la Rock Shox, le pot gasi integrate in noul model care va fi disponibil din 2012.

Mai precis, carcasa este din carbon, iar blocajul XLoc, de la furcile XX. Sistemul complet are o greutate incepand de la 275 de grame, pentru sistemul intreg (165x38mm cu o maneta de blocaj si cablu de 950mm).

Blocajul hidraulic este actionat instant, si fiind perfect inchis, nu se va slabi ca si in cazul blocajelor cu cablu. Maneta de blocaj este disponibila pentru partea dreapta sau stanga, cablul se roteste 360 de grade la iesirea din soc, pentru un set-up cat mai usor.

Va fi disponibil in mai multe marimi: 165x38mm, 190x50mm, 200x50mm, 216×63. Acest lucrul nu-l face excelent doar pentru XC, dar va putea fi folosit si la All Mountain.

Foto: Sram

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.