Cunoscuta firma Italiana, TISO, a prezentat cateva din noile sale produse.

Mai precis, un schimbator spate pentru 12 pinioane (oare chiar e nevoie de asa ceva?) si un schimbator de fata, ambele electrice. O posibila concurenta la Shimano, care atunci cand vor debuta vor fi wireless. Stam sa ne gandim unde va ajunge tehnologia asta…

Pentru toate astea vor avea nevoie de o caseta de 12 pinioane si un lant. Nu cred ca asta e o problema, insa care va mai fi durabilitatea lor atunci?

De asemenea Tiso vine cu niste pinioane noi, atat pentru Campa cat si pentru Shimano in varianta de 9, 10 sau 11 pinioane. La o combinatie de 11-21 ele au doar 99 de grame si sunt facute din titan si otel (doar ultimele 2).  Pretul lor va fi cuprins intre 300 si 350 de euro.

Ca sa continuam in acelasi ton: noile role de titan de schimbator vor costa aproximativ 200 de euro !

Noi totusi speram ca preturile sunt gresite si ele de fapt vor fi mai mici pentru ca altfel nu stiu cine se va atinge de ele, iar daca nu e asa, nici nu vrem sa ne imaginam cat vor costa noile schimbatoare electrice, care dupa cele spuse de TISO vor fi lansate candva in 2012.

Info si foto via BikeRumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.