Cei de la Shimano, incearca sa ne faca sa fim curiosi privind niste produse noi care sunt testate de Aaron Gwin, ceea ce se cred a fi noile produse Shimano pt DH.

Primul lucru care a iesit in evidenta a fost schimbatorul spate XTR Shadow Plus cu o patina mult mai scurta decat cea existenta momentan. Putem sa credem ca Shimano incearca sa faca ceea ce a facut si Sram, adica sa adapteze un grup deja legenda, pentru DH, asa cum este si X.0

Franele de asemenea sunt ceva custom. Etrierul pare a fi un Saint, dar indiferent de denumirea care o va primi va fi cu 4 pistoane si o maneta de frana care seamana cu XTR Trail. Diferentele sunt foarte greu de observat.

In schimb etrierul este diferit in mod clar. Placutele se monteaza in partea superioara, ca si noile XT si XTR. Actualul etrier Saint era din doua bucati prinse intre ele cu 4 suruburi. Noul si misteriosul model este prins in schimb doar cu 2 suruburi.

Noi nu putem decat sa asteptam mai multe fotografii si informatii, pentru a va satisface curiozitatea, daca cumva v-am starnit-o.

 

Foto: BikeRumor.com

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.