Vittoria face un upgrade la binecunoscutele lor cauciucuri Diamante, redenumit Diamante Pro Radiale. Numele vine din cauza constructiei casingului la 85 de grade, lucru care-l face cel mai flexibil cauciuc de concurs de pe piata.

Reprezentatul celor de la Vittoria declara ca plusul de flexibilitate aduce un plus de viteza, grip in curbe si comfort, dar si mai putine vibratii !

Casingul radial pe scheletul caruia este construit acest cauciuc este unul diferit fata de restul cauciucurilor de pe piata care sunt puse pe diagonala directiei de inaintare, obtinandu-se o frecare mai mare cu solul, ceea ce Diamante Pro Radiale doreste sa elimine.

De asemenea are o protectie buna impotriva penelor, iar profilul cauciucurilor este unul indraznet.

Va fi disponibil in 2 marimi: 22mm, pentru cei care doresc un plus de viteza, sau 24mm, pentru cei care comfortul face tot.  Prima varianta va avea aproximativ 195 de grame iar cel de 24mm 210 grame.

Pretul recomandat de vanzare va fi de 40 de euro, fiind disponibil incepand cu Ianuarie 2012 in magazine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.