De pe cel mai intins si mai populat continent de pe Pamant, Asia, mai precis din Taiwan vine compania despre care urmeaza sa va spunem cateva vorbe.

Shun Shing este un nume care sigur nu va spune prea multe, insa la Eurobike au iesit in evidenta cu ceva. Si anume angrenajul lor de carbon, denumit Wilma.

Este un angrenaj cu bratele construite din carbon, cu monobloc de tip: Integrated Outside Bearing. Vine cu o combinatie de foi 34/50 iar lungimile de brat disponibile sunt 170mm, 172,5mm si 175mm.

BCD-ul placilor este de 110mm.

Momentan nu stim daca va avea si o varianta BB30, precum varianta sa de aluminiu, un sistem care este tot mai popular atat la MTB cat la bicicletele de sosea si nici pretul cu care va putea fi achizitionat. Oricum dupa estimarile noastre ar trebui sa fi mai ieftin decat modelele firmelor consacrate.

Greutatea fara monobloc o puteti vedea in fotografiile de mai jos, iar penrtu mai multe informatii puteti intra http://s-shun.com/

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.