Revenim cu primele impresii dupa cea mai mare expozitie de profil din Europa. Am evitat sa publicam ceva pentru a trece peste euforia de acolo, gandindu-ne la zicala: graba strica treaba.

Iar cand am spus mai sus ca Eurobike este cel mai mare targ din Europa nu gresim, probabil este si cel mai mare din lume, cu expozanti din peste 100 de tari, 40.000 de vizitatori, 20.000 de vizitatori in ziua deschisa publicului si mai mult de 1800 de jurnalisti de pe tot mapamondul. Asa am putea descrie pe scurt Eurobike 2011.

Daca e sa luam in calcul toate aceste date s-au facut peste 20 de milioane de poze si peste 300 de zile de filmari. Mai mult ca sigur va fi facuta publica doar o mica parte din tot acest material, insa va fi de cea mai buna calitate.

Am ajuns si la Demoday, motiv pentru care va vom prezenta o multitudine de teste in saptamanile sau mai bine zis lunile ce urmeaza. Am avut ocazia sa cunoastem oameni noi, care au fost foarte binevoitori si ne-au raspuns tuturor intrebarilor, afland astfel o gramada de noutati care vi le vom impartasi si voua.

Mai jos va prezentam o foarte mica parte din fotografiile facute acolo, urmand sa vina si prezentari mai detaliate, atat la teste, piese light-weight, precum si unor piese si biciclete speciale, unicate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.