Prin acest nou model lansat la Eurobike, Geax isi atinge un nou record in materie de greutate, dar si obtin, dupa declaratiile lor, cel mai rapid cauciuc de mountainbike creat vreodata.

Acest lucru se datoreaza casingului de 220 tpi, care este specific cauciucurilor de sosea, insa a fost adaptat si pentru cele de mountainbike. De asemenea datorita TPI-ului (thread per inch) ridicat, cauciucul va fi mai flexibil si va avea o rezistenta la inaintare foarte scazuta.

Aka Pluma este conceput pentru trasee uscate, foarte rapide, fara prea multe pietre sau radacini, unde fiecare secunda conteaza. Crampoanele de pe mijloc asigura o accelerare si franare foarte buna (daca e folosit pentru ceea ce a fost conceput) iar cele de pe lateral putin mai agresive, daca putem sa ne exprimam asa, asigura un grip bun in curbe.

Aka Pluma va avea o greutate de 295 de grame si va fi disponibil doar in varianta 26×1.8 la un pret aproximativ de 40 de euro bucata.

Va putea fi gasit pe piata incepand cu Ianuarie 2012.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.