Nu ne este in fire sa incepem cu prezentarea echipamentelor, insa credem ca protectia este importanta, asa ca venim cu prezentarea celor mai noi casti al faimosului producator German.

Cratoni a venit pe piata cu ceva revolutionar, mai precis inca o casca foarte sigura, usoara, bine ventilata iar raportul calitate pret este excelent, avand un pret recomandat de vanzare de 99 de euro. Acest model se numeste C-Bolt. Varianta de MTB este C-Tracer. Insa singurele diferente intre ele sunt culorile si cozorocul detasabil de la C-Tracer.

Avand un as foarte important in maneca, si anume foarte multe tehnologii noi, Cratoni a reusit sa dezvolte acest noi casti intr-un timp record si cu costuri mult reduse.

Tocmai de aceea si pretul este cu mult mai mic decat orice alta casca high-end.

Greutatea ei incepe de la 175 de grame, in functie de model si marime, avand atat culori lucioase cat si mate, cele din urma fiind la mare cautare. Aerisirea foarte buna este asigurata de 21 de gauri de ventilatie. Vine cu un set de bureti de rezerva si un saculet de protectie pentru transport. Buretii de care v-am spus sunt de asemenea tratati special anti-bacterian, oferind un plus de calitate produsului final. De asemenea se poate opta si pentru un set de bureti cu plasa pentru insecte, lucru foarte rar intalnit.

Toate aceste calitati si caracteristici au facut din C-Bolt un model castigator. Revistele TOUR si Radsport Magazin au ales-o ca fiind cea mai buna casca pentru 2012.

Noi speram sa o testam cat mai curand si sa va impartasim si voua cat mai multe detalii, pentru a va putea decide mai usor daca cumva va gandeati sa va schimbati casca.

One thought on “Eurobike 2011 – Cratoni C-Bolt

  1. Radu

    Salut Vlad.
    Casca Cratoni Shakedown unde as putea gasi in tara, macar sa vad cum arata si ce poate cand o pun pe cap, ce protectie ofera, ca sa stiu daca imi comand vreuna?
    Multumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.