In fiecare an, standul celor de la Ashima ofera ceva nou, care doreste sa revolutioneze piata. Daca acum cativa ani am vazut primele prototipuri a franelor PCB, acum ne-am clatit ochii cu alte bijuterii.

Printre aceste bijuterii se numara un nou prototip de discuri D-Matrix, care au aparut anul trecut, insa pana sa fie disponibile de vanzare mai trebuie cateva teste. S-au facut mici modificari si la design si la tehnologie, existand acum niste ‘gheare’ care sa agate suprafata de franare mai bine la bucata de aluminiu pe care e prinsa. Greutatea va fi ceva mai mare decat a primelor bucati, insa va fi si mult mai sigura.

De asemenea a fost prezentat inca un disc cu suprafata de franare de otel, fiind incojurat in rest de aluminiu pentru o racire mai buna. Ideea a venit dupa ce multe teste cu discuri care au ‘spider’ de aluminiu de la multe firme faimoase, au dovedit ca acest carrier de fapt nu influenteaza cu nimic racirea discului, caldura inaintand cel mult pana la nitul cu care suprafata de franare e prinsa de piesa de aluminiu !

Astfel s-a putut dovedi ca foarte multe produse s-au dovedit doar marketing !

Un alt produs interesant a fost o noua versiune a viitoarei manete de frana PCB. Oricum am sa va tinem la curent cu toate noutatile Ashima, iar cand le vom testa, va vom anunta !

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.