Aceste leviere constituie una din cele mai mici investitii posibile, dar totodata sunt printre cele mai folositoare obiecte cand schimbi un cauciuc sau vrei sa repari o pana.

Intr-un set, care poate fi cumparat de la Maros Bike, sunt trei leviere care sunt prinse unul de celalalt, pentru un transport mai usor langa camera sau trusa de scule.

Au 29-30 de grame per set astfel ca fiecare levier are cam 10 grame. Sunt facute dintr-un plastic care pare calitativ la palpare si care nu se indoaie tare cand incerci sa scoti cauciucul de pe janta.

Impreuna cu cele trei leviere pe spatele ambalajului o sa vedeti si cum trebuie folosite astfel ca daca sunteti nou in domeniu nu e nici un fel de problema si nu veti risca sa ‘piscati’ camera.

Noi speram sa le folositi cat mai rar, in ideea in care nu va trebui sa schimbati asa des cauciucurile sau sa va peteciti camerele, dar credem ca sunt indispensabile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.