Crank Brothers a lansat la Sea Otter, precum si alti mari producatori un nou model de roti.Este vorba de Cobalt 11 Carbon. Cu o greutate de 1380 de grame (din ceea ce a zis producatorul), sunt cele mai usoare roti ale lor. Au 24 de spite de tip “twin pull” si sunt tubeless.

Noile roti vor avea mai multe tipuri de butuci, cel de fata avand un ax qr de 9 sau 15mm iar in spate clasicul 135mm sau mai nou 12x142mm. Ca de altfel toate rotile de la Crank Brothers vor avea de anul viitor ax de spate 12x142mm.

Momentan insa, nu au si varianta 29er a acestor roti, dar pe viitor cine stie.

Pretul recomandat de vanzare pentru SUA va fi de $2200, ceea ce cred eu ca si pentru ei e putin cam piperat. Insa probabil ca se vor vinde la un pret mult mai mic in realitate.

Acum ar mai ramane sa scoata si o varianta de sosea a acestor roti. Chiar ar fi un bling si probabil s-ar gasi mai multi clienti care sa cumpere asa ceva.

sursa: BikeRumor.com

One thought on “Roti Crank Brothers Cobalt 11 Carbon

  1. Mihai Raducan

    Sunt superbe dar sunt nebuni sa fie puse in vanzare “la un pret recomandat” (MRSP) de $2200 !! Probabil ca au anuntat suma asta ca atunci cand le vor vinde,de fapt,la (de ex) $1800 sa ai impresia ca faci o super afacere 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.