Un nou produs a intrat in familia Rock Shox Boxxer. Si anume noul model Boxxer World Cup Keronite. La cele 2689 de grame, este cea mai usoare furca de dowhnill de pe piata, datorita unui nou strat de coating aplicat pe lowere.

Istoria modelului Boxxer e simpla: a fost introdus in 1996 si de atunci a castigat 10 Campionate Mondiale la Elite si peste 66 de etape de Cupa Mondiala. Dintre cei mai buni rideri care folosesc sau au folosit aceasta furca ii amintim pe Myles Rockwell, Steve Peat, Greg Minnaar sau Sam Hill.
Noua furca e mai usoara cu 30 de grame decat cea standard si vopseaua aplicata este folosita si la avioane, in special la zonele de impact, cand ele aterizeaza la 300 de km la ora.
Noua furca raspunde si mai bine la socuri mici, si este mai stabila datorita upgrade-ului de la damperul Mission Control.
Nu ai nevoie de nici un fel de scula pentru a ajusta furca cand iesi la pedalat, datorita butoanelor regandite. Se poate modifica usor high speed compression (18 click-uri), low speed compression (14 click-uri). Dupa cum zic si cei de la Sram: Nu ai nevoie de un mecanic de Cupa Mondiala, doar sa iesi la pedalat !
De asemenea stickere-le nu vor mai trebui schimbate. Acestea sunt pozitionate sub un strat de lac astfel ca ele nu vor mai suferi nici un fel de avarie in urma unor zgarieturi minore.
Pentru mai multe detalii despre Keronite vizitati site-ul lor: http://www.keronite.com/
Tabel comparativ cu greutatile celor mai importante furci de DH:
RockShox Boxxer Wc keronite 2.689g (5.93 lbs)
RockShox Boxxer Wc (Standard paint) 2.714g (5.98 lbs)
Marzocchi 888 Rc3 EVo ti 2.990g (6.59 lbs)
Fox 40 fit Rc2  3.090g (6.81 lbs

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.