Sau tradus in Romaneste ar fi: Manitou “Minune”. Bine ca nu e vorba de nici o manea. Noul Marvel va fi inlocuitorul arhicunoscutului Minute, o furca de XC/Trail cu travel mai mare.Prima data a fost prezentata anul trecut la Interbike, iar acum la Eurobike se pare ca a fost prezentata varianta care va fi si produsa in masa.

Aceste noi modele vor avea un sistem interior nou denumit “ISO-Air”. Acesta are un sistem care sa actioneze ca o camera negativa de aer, adica sa amortizeze mai bine denivelarile mici. Astfel ca se va renunta la ideea de a merge cu furca mai moale pentru a avea parte de acelasi efect.

Potcoava tipica Manitou, are si ea un nou aspect, iar podul a fost si el marit pentru un plus de rigiditate. Gatul furcii va fi conic (tapered) si vor fi disponibile doua tipuri de ax: de 15 si 20mm. Toate furcile indiferent de gat sau ax, chiar si de cursa, care inca nu stim exact care va fi, vor avea sub 1800 de grame, ceea ce nu este foarte rau.

Noul Manitou Marvel va fi disponibil si pentru tipicul 26 cat si pentru noile 29ere.

Cand facem rost de mai multe informatii, va anuntam si pe voi.

Sursa: BikeRumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.