Premiera absoluta in Romania, din nou. S-au facut primele fotografii si s-au obtinut primele detalii despre noul Cannondale Scalpel 29er ! Multumita site-ului bikerumor.com am reusit si noi sa punem mana pe aceste fotografii si detalii.

Inca e vorba de un prototip asteptandu-se cateva modificari, insa e clar: Scalpel-ul va fi si in varianta 29er. Cursa va fi de 100 mm atat pentru fata cat si pentru sapte. Seatstay-urile vor fi SAVE, ca si la varianta de 26. Nu vor avea pivoti la suspensii, iar roata spate va fi fixata ca si la Jekyll cu un ax de 15mm Syntace X12 (x142).

Angrenajul va fi Pressfit BB30

Cuvetaria va fi exterioara in partea superioara. Designul atat de reusit de la noul Scalpel 26 a fost imprumutata si pentru varianta 29er. De asemenea tot ca si premiera: e primul Cannondale 29er care va exista si in marimea S. Cadrul si socul au aproximativ 1900 gr pentru marimea L.

Unghiul de la Headtube va fi de 70 de grade iar la tija de sa de 73,5. Inaltime BB-ului va fi de 335mm iar lungimea chainstay-ului de 452mm.

Noul Scalpel va aparea pe piata in Septembrie/Octombrie cand se vor putea face si precomenzile !

Sursa: bikerumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.