GP4000 S este cel mai bine vandut si unul din cele mai apreciate cauciucuri de sosea ale producatorului German pe piata din Europa si chiar din lume. Toate insa au o logica simpla: este prea bun.

L-am testat si noi si chiar isi face treaba de minune (asta asa pe scurt). Conform review-urilor de pe site-urile de specialitate GP4000 S are cel mai bun raport: calitate/pret/greutate/longevitate. Desi este un cauciuc all around, isi poate face bine treaba si in cursele de sosea, facandu-te sa te simti legat de sosea in curbe, iar pe liniile drepte sa accelerezi incredibil.

Noi am testat varianta de 23 care are o greutate de 205 grame, insa exista si o varianta de 25 care are 230 grame

Are in compozitie faimosul Black Chili Compound, iar pentru protectia la pana Vectranul isi intra in drepturi.

Ceea ce am gasit interesant si puteti vedea si voi in ce-a de-a doua imagine este faptul ca iti poti da seama cand trebuie sa il schimbi. Continental a facut 2 gauri mici in cauciuc, destul de aproape una de cealalata dupa care ar trebui sa te ghidezi cand vrei sa schimbi cauciucul. Daca dupa mii de km nu le mai vezi, inseamna ca ar trebui sa iti mai iei o pereche, iar acum ca a venit vremea buna ar fi bine sa va incaltati bicicleta cu niste gume noi daca nu ati facut-o deja.

Pentru si mai multe informatii, vizitati cu incredere site-ul Continental

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.