Un trend nou al producatorilor de furci este sa le faca cu ax de 15, in principal noile modele de XC/Trail/All Mountain. Insa multi s-au speriat cand au vazut greutatea lui. Compania Germana Tune a venit cu solutia printr-un nou strangator.

Ea este singura companie care a facut acest lucru. Munca a fost incunutata cu succes, salvand peste 50 de grame fata de strangatorul ‘original’ a celor de la Fox. Noul Tune DC15 are numai 43 de grame si nu are nici un fel de restrictie de greutate !

Tune DC15 este disponibil si pentru furcile DT Swiss care sunt facute pentru ax de 15mm, iar in curand vor fi disponibile si pentru furcile Marzocchi si Rock Shox, dupa cum declara cei de la Tune pe site-ul lor.

Iar noul strangator DC15 vine intr-o multitudine de culori, astfel ca se va potrivi perfect cu strangatorul de spate DC17 pe care il ai sau vrei sa il cumperi.

Pretul pentru Tune DC15 este de 70-80 de euro, in functie de magazinul de unde il cumperi. Momentan in Romania nu avem nici un fel de informatie sa fie disponibil pe undeva.Info: Tune

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.