De cate ori doriti sa evadati din viata cotidiana, sa scapati de telefon, computer sau televizor? Dar trebuie sa recunoastem ca traim in era informatiei. Nu ai nevoie de ditamai un PC prins cu banza izolatoare de ghidon pentru cativa biti de informatie.
Intrebarile voastre in general sunt: cat de tare ma deplasez? ce distanta am parcurs de cand am plecat de acasa? de cat timp ma dau? BBB va ofera mai multe produse din care noi azi va prezentam Microboard Team.
Acesta are un design foarte subtire si e capabil de 8 sau 13 functii. Puteti sa optati pentru varianta cu fir sau fara fir. Acest ciclocomputer e folosit si de campionul mondial Zdenek Stybar, Tom Boonen sau Renardo Rico, precum si alti rideri de top.
Microboard este echipat cu un ecran mare, usor de citit, un LCD care afiseaza informatia pe 3 linii cu o tehnologie noua numata 3D-dot. Astfel ca ecranu se poate citi usor din multe unghiuri ‘imposibile’ pana acum.
Microboard-ul este rezistent la apa si poate sa fie desfacut prin acces la un singur buton. Microboard-ul este disponibil atat in negru, alb, negru/rosu da si alb/albastru.
Pretul recomandat de vanzare va fi de 55 € si cel mai probabil va putea fi comandat de la unicul importator BBB in Romania: MarosBike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.