Nu am sa stau sa explic prea multe despre Joe’s No Flats, pentru ca in continuare puteti vedea un filmulet de prezentare cu tot ceea ce inseamna compania si ceea ce produce.

Astazi ne vom opri asupra kitului de conversie tubeless a oricarei jante normale. Prin acest mod se vor evita in proportie de 99% orice pana (cu exceptia cand cauciucul e taiat). Joe’s No Flats are cel mai ieftin si cel mai eficient produs de acest tip, care este disponibil si in Romania la foarte multe magazine.

Noi l-am testat mai bine de un an de zile si in afara unei taieturi de 1 cm in cauciuc, nu am avut nici cea mai mica problema.

Prin folosirea unui kit tubeless se vor preveni astfel penele, snakebite-urile (camera fiind eliminata), va fi redusa greutatea rotilor lucru care va scadea rezistenta la inaintare deci implicit o viteza mai mare. Tot prin folosirea unui kit tubeless, si folosirea cauciucurilor la o presiune mai scazuta, tractiunea si controlul se vor imbunatatii.

Nu vom sta sa va explicam cum se monteaza un astfel de kit, ci va prezentam tot un film in engleza a celor de la Joe’s No Flats, din care puteti invata singuri acest lucru.

Cu siguranta va fi unul din cele mai bune upgrade-uri care il puteti face cu un pret mic, care sa va ajute efectiv !

Daca aveti intrebari sau ati folosit acest produs, puteti sa ne lasati un comment !

2 thoughts on “Joe’s Tubeless Kit

  1. Adri

    cu acest chit se pot folosi doar cauciucuri tubeless?

    • light-bikes

      Nu neaparat, pot fi folosite si cauciucuri normale sau tubeless ready !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.