Cei de la Joe’s No Flats sunt cunoscuti pentru kiturile lor tubeless si sealanturile produse. Insa de ceva timp ei au debutat si pe disputata piata a uleiurilor destinate transmisiilor.

Ei au dezvoltat o noua tehnologie, denumita Nano Technology. Asa ca au creat doua modele: Dry si Wet, pentru a se adapta tuturor conditiilor meteo. Aceasta noua tehnologie este una revolutionara si uleiul are miliarde de particule nano care intrate in interiorul zalelor lantului, sau in cablurile de frana sau schimbator se comporta ca si niste bile dintr-un rulment. Noul ulei de la Joe’s No Flats dureaza mai mult si unei alte tehnologii incorporate si anume cea numita Tribofilm, protejand astfel transmisia, uzura aparand mai tarziu.

Toate aceste lucruri au fost demonstrata stiintific ca reduc frictiunea si lubrifierea avand un timp mai mare de actiune.

Am testat si noi aceste uleiuri si putem spune ca desi dupa o tura de cateva ore nu putem stii daca s-a uzat sau nu mai putin transmisia am remarcat cateva lucruri. Ambele fac fata cu brio atat concursurilor de XC cat si celor de Marathon. In cazul unui Marathon pe ploaie va recomandam sa aveti la voi o sticluta mica de Joe’s Nano Wet Lube si o carpa pentru a putea sterge lantu si relubrifia. De ce sticluta mica? Pentru ca Joe’s Nano lubes se gasesc atat in recipiente de 30ml cat si in 100ml, fiind ideale atat pentru trusa voastra de scule sau un magazin, precum si pentru o tura mai lunga sau un concurs.

Uleiul Dry

– Ideal in conditii de uscat si praf;

– Nu aduna praful pe lant;

– Nu se evapora nici dupa 24 de ore, dar trebuie reaplicat inainte de doua iesire;

– Si in conditii de umezeala face fata., dar nu ca si cel dedicat de care vorbim mai jos.

Uleiul Wet

– Ideal in conditii de ploaie sau iarna ;

– Noroiul nu se lipeste asa usor de lant;

– In conditii de uscat aduna praful pe lant;

– Ideal pentru lubrifierea cablurilor de schimbator sau frana

Mai jos va prezentam un film in care exploca exact cum functioneaza Joe’s Nano Lubes.

Mai multe detalii gasiti pe site-ul producatorului: http://no-flats.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.