Desi in trecut jantele oferite de cei de la No Tubes nu au fost cele mai rezistente, dupa cercetarile noastre, se pare ca au dorit sa isi imbunatateasca calitatea produselor si modelul Olympic a fost si este inca un succes.

Acum sa va spunem mai multe despre jantele astea. Un lucru esential ar fi faptul ca ele nu au marginea aceea standard in forma de carlig, si totusi cauciucul sta pe janta. Eliminand marginile astea jantele sunt mai usoare si suprusul de material a fost folosit pentru intarirea lor, facandu-le si mai rigide, lucru care se simte in comparatie cu modelele anterioare. Forma interioara a jantei este facuta in asa fel incat cauciucul sa se potriveasca la fix.

Aceasta tehnologie ajuta de asemenea si in cazul in care roata e folosita cu camera, chiar la o presiune mai scazuta, practic reducand spre zero snake bike-urile. Presiunea mai mica ofera o aderenta mai buna si un comfort sporit.

Un alt avantaj este faptul ca prin folosirea unei valve si bande speciale jantele pot fi folosite cu cauciucuri tubeless. In cazul in care nu folositi cauciucuri tubeless este recomandata folosirea unui kit tubeless, pentru o etansare mai buna. Pentru folosirea unui astfel de kit este nevoie sa largiti insa gaura unde intra valva, fapt care va duce la neputinta de a mai folosi din nou valva pentru gumele tubeless.

Am folosit aceste jante sezonul asta atat in concursuri cat si la ture si s-au comportat foarte bine. Dupa ce au fost spitate  si montate cauciucurile nu au mai avut nevoie de nici o recentrare, chiar daca am folosit nipluri de aluminiu. Astfel ca vi le recomandam si voua cu incredere, chiar si la o greutate mai mare, cu conditia sa nu abuzati prea mult de ele.

Un alt lucru important care ar trebui sa-l specificam, jantele Olympic sunt compatibile doar cu franele disc !

Rim Specs:
• Greutate: 355-369g
• Latime: 23mm
• Nr gauri: 28/32
• ERD: 536

Daca doriti sa ne adresati intrebari legate de acest produs, va stam la dispozitie in limita timpului disponibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.