Producatorul Danez de echipament Grip Grab si-a imbunatati pentru acest an manusile dedicate celor care concureaza.

Este o manusa usoara, care se muleaza excelent pe mana, insa si arata foarte bine. Pe scurt, e ceea ce si-ar dori orice rider cand concureaza, fie ca e amator sau profesionist. Cu manusile de la Grip Grab Jakob Fuglsang a castigat Campionatul Mondial de MTB in 2007, la categoria U23, invingandu-l pe Nino Schurter. De asemenea Roel Paulissen a castigat in 2008 si 2009 Campionatele Mondiale de Marathon, purtand aceste manusi.

In continuare sunt purtate de una din cele mai cunoscute si bune echipe de mountain bike din lume: Cannondale Factory Racing.

Manusile sunt facute in palma dintr-o piele sintetica, fara nici un fel de padding, pentru a avea un control foarte bun, lucru care l-am observat si noi. Partea superioara este din Lycra, una flexibila, care ajuta in special la aerisirea mainilor. Pentru degetul mijlociu si aratator s-a folosit niste silicon pentru a avea un grip excelent asupra manetelor de frana, iar pentru degetul mare, exista o parte moale care poate sa te ajute la stergerea transpiratiei.

De precizat e faptul ca aceste manusi sunt doar pentru zilele calde, in zilele reci, cei de la Grip Grab avand alte modele excelente de care va vom vorbi intr-un articol viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.