Campagnolo a anuntat ca echipa spaniola Movistar va fi prima si singura echipa profesionista care va folosi noul grup electronic al firmei italiene.

Mult asteptatul grup a fost inaugurat la prezentarea Turului Italiei 2011. Acesta a fost montat pe un Pinarello, biciclete care vor inlocui Cervelo ca si bicicleta oficiala a turului pentru urmatorii 3 ani.  Movistar va folosi o bicicleta similara in 2011 si va fi singura echipa care va folosi noul sistem inainte de a fi pus spre vanzare.

Chiar daca Shimano a lansat grupul lor Di2 acum 2 ani, Campa a muncit mai mult la proiectul lor. La prima vedere se pare ca noul grup Campa seamana foarte mult cu Shimano Di2. In schimb, in locul butoanelor de schimbare a vitezelor, Campa pastreaza levierele curbare din sistemul manetelor. Bateria, manetele si schimbatoarele sunt stantate Campy Tech Lab, numele dat de Campagnolo diviziei de dezvoltare.

Asteptam in schimb mai multe informatii legate de noul grup al firmei Italiene.

Info via: bikeradar.com

Foto © Pinarello si Stephen Farrand/Cyclingnews.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.