Modelul actual a fost declarat cel mai bun cauciuc de AM din lume, conform celor mai importante publicatii de profil de pe tot mapamondul. Astfel ca o varianta noua a fost asteptata, mai ales ca se doreste a fi cel putin la fel de performanta.

Insa pana nu il testam amanuntit, nu putem decat sa il descriem si sa ne dam cu parerea.

Noi zicem ca daca a trecut testul lui Richie Schley, inseamna ca cu prima ocazie trebuie sa-l ai, fie pentru ca il vei folosi la XC, AM sau FR, fiind unul din putinele gume din lume care e polivalent. Da, stiu ca suna ciudat, insa face fata atat unui traseu de cross country cat si unei coborari din varful unui munte.

Noul Mountain King, are un volum mai mare, ceea ce implicit va mari comfortul si folosit la o presiune adecvata traseului, va avea un grip mai bun. Varianta Protection (~590gr la 2.2 )va avea grija de cauciuc in cazul bolovanilor, snakebite-urilor iar modelul RaceSport (~500gr la 2.2 )garanteaza ca va avea o protectie suficienta avand in vedere greutatea sa. De asemenea bine-cunoscutul Black Chili Compound va oferi o rezistenta scazuta la inaintare, un grip bun in orice conditii si o durabilitate crescuta. Daca vrei sa ai acest cauciuc tubeless, nu e nici o problema. Conti pune la dispozitie si varianta tubeless a acestui model.

Ca si pana acum, Mountain King va fi disponibil in doua marimi 2.2 si 2.4 atat pentru roti de 26′ cat si pentru 29ere, acoperind astfel o plaja foarte larga de utilizari dupa cum v-am precizat si mai sus.

One thought on “Conti Mountain King II

  1. cipi

    continental in general face gume bune,eu unul am folosit din 2002 incoace doar continental si sunt multumit,este vorba de vertical pro 2,35,race king 2,2;race king super sonic 2,2,moutain king 2,2,si sunt niste cauciucuri foarte versatile,dar in romania nu sunt prea populare,majoritatea prefera schawlbe nooby nic,racing ralph sau maxxis,care nu pot zice sa sunt proaste,dar totusi nu se ridica la nivelul lui conti,si nici la greutate/rezistenta raport,degeaba furious fred e usor ca,daca iei orice piatra mai ascutita esti pe geanta.
    Eu unul recomand cu incredere conti,orice guma de la ei,chiar si la masina.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.