Un nume cam pompos, inspirat dupa filmele cu James Bond, insa sa speram ca ne vom bucura si noi de un zambet si de un procent mic de aprecier, pozitiva, din partea criticilor, adica dumneavoastra.

Eurobike, ajuns la ce-a de-a 19-a editie (!) a avut parte si de acest an de un DemoDay pe cinste. Chiar daca a fost o vreme inchisa, alocuri cu mici adverse de ploaie, ne bucuram ca am avut ocazia de a testa si de a vedea cele mai noi modele de bike-uri carora le vom face si un review in zilele ce urmeaza in functie de timpul de care vom dispune. Zona DemoDay-lui a fost pastrata aceeasi de trei ani. De ce sa schimbi ceva ce e deja frumos? Au fost amenajate trasee atat pentru mountainbike cat si pentru roadsteri.

Datorita timpului destul de scurt de care am dispus, am resuit sa testam doar mountainbike-uri. De la fully-uri de XC, pana la 29-ere, AllMountain, ba chiar si biciclete de Freeride si Downhill. Experienta s-a dovedit a fi unica, fiind suprinsi intr-un mod, mai mult decat placut, de caldura cu care am fost primiti de catre expozanti.

Va vom lasa sa savurati cateva dintre fotografiile facute azi, cu promisiunea din partea noastra ca vom reveni cu mai multe, precum si cu interviuri referitoare la ultimele tehnologii aparute pe piata.

Stati pe frecventa, nu vom curenta, dar sa speram ca vom soca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.