Se pare ca traim s-o vedem si pe asta. Cel mai lent Porche existent in lume. Este o bicicleta orizontala de doua persoane, copie fidela a binecunoscutului model 911.

Este denumit Ferdinand 911 GT3 RS (RS vine de la Rad Sport si Ferdinand de la fondatorul Porche). Aceasta “invetie” e cea mai light din istorie, fiindca e si prima, avand 99.637grame.

Gurile de aer, mentin o temperatura constanta inauntrul vehiculului, pe post de volan sunt doua ghidoane de bicicleta, iar cauciucurile, care pentru o masina adevarata ar fi subtiri, sunt niste Schwable Crazy Bob. Chiar mai mult are si un eleron, sa fie sigura in viraje in caz ca o vei putea misca vreodata la o asemena viteza.

Daca stiti Germana puteti intra si citi aici mai multe http://ferdinand.johannes-l.net. Iar daca nu, macar clatiti-va ochii cu poze din timpul constructiei. De asemenea mai jos vedeti un filmulet cu masina in actiune, si cat de fericit e “soferul” depasit fiind de un Lamborghini.

One thought on “Primul Porsche cu pedale

  1. Maximilian

    Ahem! Primele Porsche (cu S) cu pedale vin de la mijlocul anilor ’90 si au fost fabricate de Votec. Nota bene!

    Mx

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.