Avid va lansa in curand un nou produs: Avid XX World Cup. O frana asemanatoare celei existente in acest moment insa mai usoara.

Sportivii de elita sponsorizati de Sram, vor mai castiga curand cateva grame. Frana va avea aceeasi putere de franare si modulatie ca si frana XX standard, dar nu va mai avea reglajul de pad contact, ceea ce va salva 12 grame/frana, ajungandu-se la un total de 275 de grame pentru frana fata, post mount, cu rotor de 160mm.

Maneta de frana va fi tot din magneziu, ca si etrierul, iar levierul din carbon. Directorul de productie de la Avid, Paul Kantor, a spus ca nu va fi o frana de masa, ci mai mult pentru cei care vor sa dea jos cat mai multe grame de pe bicicleta.

Pretul nu a fost mentionat momentan si pentru public va disponibila la sfarsitul anului acesta. Oricum sportivii din programul BlackBox, vor folosi aceasta frana inca de la Campionatele Mondiale din Septembrie.

foto: James Huang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.