Rock Shox a urmat modelul celor de la Crank Brothers sau a altor firme din Taiwan, si-a anuntat lansarea pe piata a unei tija de sa tip: drop post.Cei de la Singletrack.com au fost printre primii care au avut ocazia sa vada aceasta tija de sa.

Maneta de actionare a acestei tije de sa va fi montata pe noul Matchmaker de pe franele Avid, cunoscut si sub numele de X-Match. In Statele Unite, noul produs Rock Shox va avea un pret de aproximativ $300. Acesta va avea si un reglaj al vitezei de revenire a tijei de sa in pozitie initiala, reglabil tot de pe maneta, garnituri speciale pentru a proteja partea interna de impuritati si apa. Cel mai usor model va avea un gramaj de 515 grame, in care este inclusa si maneta. Se va gasi in lungimi: 380 si 420mm, si in doua marimi: 31.6 si 30.9mm ambele avand un drop de 125mm suficient cat sa iti faci bike-ul de All Mountain dintr-un catarator desavarsit intr-un coborator fara griji.

Oricum stati pe faza, mai multe vor aparea detalii vor aparea in cursul zilei de azi !

foto si info: singletrack.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.