De mult exista zvonuri despre lansarea unui V10 de carbon, si chiar daca s-au facut foarte multe speculatii, acest bike exista. Ok, e adevarat ca e la stadiu de prototip si inca se lucreaza la el, dar cei din “The Syndicate”, testeaza noul bike in Lousa, Portugalia, urmand sa-l bage si curse, una din ele fiind Lisabona Downtown, fiind urmat de un nou sezon al Cupei Mondiale. Cu toate acestea Greg Minaar a testat bike-ul in California, inainte de a face deplasarea in Portugalia.

Geometria noului V10 de carbon este modificata fata de modelul precedent. Swingarm-ul este si el modificat, putand fi ajustat, putand dispune de o cursa de 215mm sau 254mm. Foarte multe dintre noile “calitati” daca ne e permis sa zicem asa, vor ramane disponibile si pentru modelul care se anunta sa iasa pe piata din toamna, insa trebuie inteles ca inca se lucreaza la el pentru a fi o bicicleta mai buna decat modelul precedent de aluminiu.

De asemenea, legat de preturi, culorile care vor fi disponibile si asa mai departe va mai trebui sa asteptam. Cel mai probabil le vom putea afla la Eurobike sau dupa Interbike.

Info si poze: pinkbike

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.