Cel putin pana in acest moment toata lumea a fost atenta la Sram datorita lansarii conceptului 2×10, si s-a axat mai putin asupra furcilor Rock Shox.Astfel ca dorim sa venim cu prezentarea unei noi furci pentru viitorul sezon. Un mult asteptat Rock Shox Sid cu un travel mai ‘serios’. Mai precis o furca cu o cursa de 100/120mm. Noul Sid RLT va avea un ax de 15mm, intalnit in special pe furcile 29er iar mai nou si pe 26. Noua furca are liniile putin mai finisate, adica putin revizuite fata de modelul actual. De asemenea cablul de frana nu va mai trebui prins pe furca cu coliere de plastic, in sfarsit, noul model avand o prindere integrata.

Furca va beneficia de arhicunoscuta si testata tehnologie Motion Control, ca si o parte din restul furcilor Rock Shox. Greutatea pentru noul Sid va fi intre 1460 si 1490 in functie de model . Ceea ce pentru o furca cu 120mm de cursa e mai mult decat ok.

Va lasam sa vedeti si voi o parte din fotografiile facute noului model.

foto si info: BikeRadar si Sram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.