Se pregătește Prima Evadare, Maraton de mountainbike prin pădurile din nordul Bucureștiului.Concursul care anul trecut a adus la start aproape 600 de cicliști, stabilind un nou record de participare, va avea loc pe 9 mai de ziua Europei.
În primele zile s-au înscris peste 300 de cicliști și estimăm un total pentru anul acesta de 1000 de participanți cea mai mare parte fiind amatori.
Prima Evadare este un concurs prietenos de ciclism cross country care-și propune să deschidă sezonul maratoanelor mtb într-o versiune ușoară fără diferențe de nivel.
Concursul se va desfășura prin păduri și drumuri de țară între București și Snagov pe o distanță de aproximativ 55km.
Traseul trece din mediul urban către zone rurale prin păduri, pajiști, cîmpuri, lacuri, locuri istorice, având ca punct de sosire malul lacului Snagov, complexul de agrement Astoria, unde se va desfășura premierea și tombola.
Traseul este marcat pe toata distanța, are 10 puncte de control, o zonă de start și alta de finish, 4 zone de alimentare, este asistat de poliție și salvare, patrulat de oficialii competiției, echipe de fotografi și cameramani.
O componentă importantă a concursului este și curățarea/ecologizarea lizierelor de padure din nordul Bucureștiului, locul unde proaspeții veniți aruncă gunoaiele vilelor.
Distracţie, premii surpriză şi mai ales multă mişcare în mijlocul naturii numai pe 9 mai la cel mai mare maraton de mountainbike din România!
Toţi cei pasionaţi de ciclism sau pur şi simplu iubitori ai sporturilor în aer liber pot accesa site-ul www.primaevadare.ro pentru a afla mai multe informaţii despre acest maraton.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.