Cannondale este prezent si in acest la la Sea Otter Classic. Anul acesta una din noutati este un Flash cu o semnatura arhicunoscuta: Troy Lee Design si un grup Shimano Di2 la o greutate de numai…. 6.8kg!

Primul lucru care il putem afirma despre aceasta bicicleta este faptul ca ofera un nou look si o noua personalitate. Grupul Sram XX cu care am fost obisnuiti pentru mountainbike-urile de top de la Cannondale pentru 2010 este partial inlocuit cu un Shimano Di2. Intrebarea este: cum s-a reusit ca un Di2 sa urce pe pinionul de 36? Secretul credem ca consta in faptul ca surubul schimbatorului care e in contact cu urechea de schimbator a fost scos, dar nu putem baga mana in foc pentru asta. Rotile sunt o combinatie intre butucii Extralite si jantele No Tubes, lustruite pentru a mai salva niste grame. Si tot in acest scop s-au montat niste frane Formula R1 cu discuri de aluminiu Scrub. Pentru aspectul SF, cablurile sunt ascunse prin ghidon si mai apoi prin cadru.

Pacat ca nu e cantarul pornit sa ne convingem si noi de greutate.

Sa speram ca producatorul ne va oferi mai multe informatii cat de curand.

informatii si foto: lightbike-magazine.es

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.