Buff® este brandul care a inovat un folositor, comfortabil, multifunctional, care te fereste de soare, vant sau frig. Succesul a venit prin crearea unu produs care nu exista inainte de 1992. Un produs care satisface cerintele si necesitatile sportivilor sau persoanelor care sunt activi outdoor, atat prin functionalitate cat si prin calitate si design

De ce este originala? pentru ca este primul produs de acest gen din lume.

De ce este functionala? pentru ca poate fi purtata in foarte multe feluri: caciula, esarfa, bandana, cagula, balaclava, wristband si cam orice iti imaginezi. E un produs versativ, care poate fi purtat cand te dai cu bike-ul, skiezi, joci tenis, alergi, mergi cu motorul, sau ca si accesoriu vestimentar purtat zi de zi.

Fiind fara cusaturi, ofera elasticitate, fiind purtat fara sa jeneze sau sa irite pielea.

Buff este un accesoriu care e produs in foarte variante de culori si designuri. De asemenea sunt incorporate multe din noile tehnologii, cum ar fi Windstopper®, Coolmax® si Polartec®. Brandul spaniol ofera foarte multe produse, sub un singur concept: Polar Buff®, Baby Buff®, Buff® Innova, Reflective Buff® si Visor Buff® Evo_2.

Noi l-am testat modelul Original (Coolmax), Windstopper si Polar, in decursul unui an, dar azi venim cu un review doar pentru primul amintit.

Dupa cum am zis si mai sus poate fi purtat si ca un accesoriu vestimentar in toate cele 4 anotimpuri din Romania. Cel mai des l-am purtat ca si esarfa, insa isi face treaba foarte bine si sub casca pe post de caciula in zilele mai reci. Se spala foarte usor si cu mana si in masina de spalat si se usca foarte repede.

Vara te protejeaza de soarele fierbinte, te scapa de insolatie, si daca e umezit te si racoreste constant pana se usca, iar toamna-iarna te salveaza de o viroza respiratorie.

Singurul minus, daca ii pot zice asa, e faptul ca daca porti Buff-ul la gat sau pe sub casca, si vrei sa-l dai jos, trebuie sa dai jos casca prima data, nefiind asa de elastic.

In rest numai cuvinte de laude. Pretul nu e mare, poate fi gasit atat in magazine de bike, de munte sau si in anumite magazine din mall-uri. Diversitatea il face pe gustul tuturor.

Asa sa singurul lucru care il pot face e sa va zic urmatorul lucru: daca nu ai un Buff, ia-ti !

Buff® is the original trademark!

One thought on “Test: Buff – the original multifunctional

  1. Salut,
    Este intr-adevar una din cele mai tari inventii… pacat ca nu sunt foarte multe magazine in care sa gasesti pe stoc asa ceva.
    Oricum, e de departe unul din cele mai utile accesorii atat pe bicicleta cat si la plimbari pedestre:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.