Compania spaniola ROTOR tocmai si-a innoit cea mai usoara pipa pentru XC (pentru ghidoanele ei de 25.4). Asfel ca modelul SL evolueaza spre SL2. Noul model are o rigiditate si un design imbunatatit. 

Corpul are o forma conica care contribuie major la ridigitate cu o greutate minima. DTT-ul evolueaza

De asemenea prinderea pipei pe gatul furcii a fost reconceputa pentru ca sa scada stresul asupra materialelor, tehnologie demostrata pana in prezent la angrenajele Rotor 3D. Noul surub DTT are un filet de aluminiu inlocuibil in caz de distrugere, folositor mai ales in cazul unei cazaturi sau cand surubul e strans cu o forta mai mare decat cea recomandatata.

Designul surubului DTT cat si a formei pipei dezvolta o forta mai mare chiar decat 2 suruburi a unei pipe normale, fiind eliminata astfel si greutatea, fiind o pipa carbon-friendly atat pt ghidoane de carbon cat si pentru furci cu gat de carbon.

SL2 are deja un certificat EN14766 in laboratoarele EFFBe din Germania.

Greutate: 91gr/90mm; 102gr/120mm (+-3%)

Marimi: 90, 105, 120mm

Unghi: 6grade

Doar pentru ghidoane de XC de 25.4. A nu se folosi pentru ghidoane de sosea.

Disponibila doar pe negru.

Sursa: ROTOR

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.