Extralite este bine cunoscuta firma in lumea “weight weenies” de mai multa vreme. Italienii produc piese atat de MTB cat si de Sosea, de buna calitate, avand greutati foarte scazute. Dezavantajul pentru o parte din riderii din Romania ar putea reprezenta pretul de vanzare al acestor produse. Dar sa speram ca totul va decurge in favoarea noastra, pentru a ne putea bucura de astfel de produse. Astazi vom prezenta rotile de sosea HyperClimb E25. Acestea au o greutate de NUMAI 790grame/set. Da, ati citit bine. Rotile sunt compatibile atat Shimano/Sram cat si Campa. Ele au in componenta butuci Extralite UltraHubs SPX/SPM, jante tubulare Edge 25mm din carbon, spite triple-butted 20 pe fata 24 pe spate si nipluri “self lock”. Aceste roti, au si niste extra-optiuni, exact ca si la masini, iar pentru o suma in plus, beneficiati de rulmenti ceramici.

Sunt cele mai usoare roti care le au cei de la Extralite, in schimb dau voie unei accelerari foarte rapide datorita reducerii efectului giroscopic. Aceste lucruri permit schimbari bruste de directie precum si franari puternice in curbe.

Suprafata de franare speciala a jantelor ofera niste performante foarte bune atat in conditii uscate cat si umede. Fie ca e vb de un sprinter sau un catarator, aceste roti sunt perfecte oricariu ciclist.

Producatorii s-au gandit si sa integreze niplurile in janta, pentru a creste efectual aerodinamic, dar si pentru a scadea la minim timpul de intretinere si centrare a rotilor.

Ambii butuci au un sistem “micro-tuner” care permit setarea perfecta a rulmentilor din butuc.

Drepturi poze si informatii: Extralite

One thought on “Roti Extralite HyperClimb E25

  1. easyrider

    Sa speram ca au schimbat caseta si corpul butucului de spate, ca in Ro au crapat de 3 ori aceluiasi om, COCOSU, si de 2 ori la CLuj unui amic…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.