Light-Bikes.ro a fost creat din dorinta de a prezenta stiri din lumea “weigt-weenies”, concursuri, de a crea o comunitate a pasinonatilor de biciclete in general si a celor “obsedati” de grame in special.

Acest proiect isi propune sa aduca o contributie in testarea si oferirea unui feedback obiectiv asupra pieselor de bicicleta. Testele vor fi facute de catre sportivi cu o vasta experienta in acest sport, lucru care credem ca da o nota marita de credibilitate.

Astfel vom veni cu informatii corecte, pentru a nu influenta gresit opinia publica, mai ales a celor incepatori, dar si a cunoscatorilor pentru a avea biciclete bune si usoare.

Speram ca ne ridicam la nivelul asteptarilor voastre si sa fim cat mai obiectivi in ceea ce facem.

TERMENI SI CONDITII:

1.  Intrand si beneficiind de toate informatiile acestui site, inseamna ca sunteti de acord toti acesti termeni si conditii care vor urma.

2. Toate informatiile, fotografiile sau materialele video postate pe acest site pot fi folosite doar in uz personal.

3. Nici un fel de informatie si/sau material foto sau video postate pe acest site nu pot fi refolosite total sau partial, repostate, distribuite sau exploatate fara un acord scris in prealabil.

4. Nu ne asumam nici un fel de raspundere, nici noi, personalul sau partenerii nostri, pentru nici un fel de dauna indiferent de natura acesteia (accidente, daune moral sau economice) ce pot aparea in urma utilizarii informatiilor aparute pe aceste site.

5.  In cadrul comentariilor este interzisa folosirea remarcilor cu tema rasista, xenofoba, remarci deplasate ca de altfel si orice mesaj de natura publicitara. Acestea vor fi considerate a fi spam si tratate ca atare.

6.  Toate marcile comerciale sunt marci ale respectivilor proprietari si utilizarea neautorizata a acestora este interzisa.

7. Light-bikes.ro nu pune la dispozitia unei terte parti informatiile dumneavoastra de contract: adresa email, numar de telefon, etc.

8. Light-bikes.ro isi asuma dreptul de a adauga, modifica sau sterge, una sau mai multe rubrici ale acestor rubrici de utilizare, cu sau fara o instiintare in prealabil.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.