73e65eb6df95cfeadcd642a4b7a36f7c69e75fb1

Sa fie acesta cel mai scump angrenaj din lume? Fabricat in Germania, indestructibil si special. Angrenajul produs de Tune pentru Falkenjagd pune fanii “tuningului” de biciclete pe jar.

Are o structura “hollow” pentru a fi usor dar totusi rezistent si rigid, facut la CNC. Andreas Kirschner de la Falkenjagd a spus ca vor ca acest angrenaj sa fie o referita si au reusit. Costul? 4150 de euro. Da, la acest pret, cadrele lor de titan care au pret in medie de 2500 de euro sunt un chilipir. Angrenajul beneficiaza de tehnologia Tune cu spider interschimbabil. Pretul nu a fost scos din burta. Durata de procesare a acestuia este de 6 ore, de 4 ori mai mult decat in cazul aluminiului. Iar doar materia prima costa 1800 de euro.

Unde angrenajele de carbon sau de aluminiu nu fac fata, ne referim la urme si zgarieturi, acesta ar trebui a ramana neatins.

Ar trebui sa fie ceva special pentru cei care cauta un angrenaj unic.

Are o greutate de 699 de grame, cu o placa de 34 si fara monobloc, un ax de 30mm de aluminiu si poate fi montat cam pe orice cadru BSA, BB30 sau Pressfit. Lungimea bratelor este doar de 175mm si se poate monta orice spider si placa din gama Tune.

Noi am ramas cu gura cascata, inca…

foto si info: Florentin Vesenbeckh / Bike-Magazin.de

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.