Credem ca foarte multi dintre voi au auzit de gripurile ESI si altii le-ati chiar incercat. Noi le folosim de mai multi ani si suntem foarte incantati de ele. Am si facut mai demult un review insa cu siguranta vom reveni si cu altele, pentru modelul Extra Chunky.

Noul model se numeste ESI Fit XC si are o forma ergonomica. Aceasta a fost implementata pentru a oferi mainii o pozitie cat mai naturala pe ghidon. Datorita noului design s-a gasit o echilibrare a presiunii exercitata pe maini, imbunatatind comfortul si manevrabilitate, conform celor de la ESI Grips. Trecerea intre partea interioara, cea de mijloc si cea exterioara se face lin, creeand o pozitie naturala a mainii, dupa cum am spus si mai devreme.

Pretul recomandat de vanzare pentru Statele Unite va fi de $33 iar pentru Europa acest pret probabil va fi tradus in Euro.

Acestea vor fi produse momentan doar pe negru, insa credem ca pe viitor aparea si pe alte culori.

Cand avem mai multe informatii, si le vom testa, va vom anunta si pe voi verdictul.

Photo: ESI Grips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.