De curand cei de la Absolute Black au pregatit niste placi spiderless pt bb30, o placa ovala xx1 style si role de schimbator pentru XX1/X01/X1. Dar marea noutate vor fi butucii Black Diamond.

Numele butucilor vine de la forma lor angulara, caseta standard sau XD va fi din otel, pentru a preveni distrugerea ei.  Angrenarea butucilor va fi facuta printr-un ratchet similar celui de la DT, insa diferenta e ca nu va fi actionat de arcuri ci magnetic. Acest lucru il va face se se comporte la fel in orice situatie si sa nu mai aiba nevoie de intretinere.

Rulmentii folositi vor fi Enduro Abec 5, avand niste dimensiuni uriase pentru butuci: 17x30x7mm. Bilele vor sta pe o cusca de grafit, iar garniturile vor asigura o protectie mult mai buna impotriva apei. Butucii in sine vor avea si ei garnituri sub forma de labirint, si o piulita pentru reglarea jocului (preload-ului).

Greutatea butucului fata va fi de aproximativ 138 grame (ax de 15) si a celui spate de 268 (X12, caseta XD).

Vor fi disponibili doar cu ax de 15 pentru butucul fata si X12 pentru spate, avand un pret de 700 de lei (cel fata) si 1550 lei (cel spate).

Acestia vor fi disponibili cu inceputul lunii Octombrie, prin unicul distribuitor in Romania, Cycle Master.

Ce parere aveti?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.