Strangatoarele DC de la Tune sunt printre cele mai apreciate si usoare din lume. Dar pentru asta, nemtii nu s-au culcat pe o ureche si au incercat sa le imbunatateasca lucru care l-au si reusit. De-a lungul iernii au cautat o modalitate de a obtine mai multa forta de strangere, astfel ca acum sa poata fi produs in masa.

Capul excentric al strangatoarelor a fost refacut in totalitate. In combinatie cu un levier de carbon mai mare se obtine o forta de strangere mai mare cu 50% fata de generatia precedenta. Aceasta forta ofera un plus de rigiditate rotilor, ceea ce imbunatateste atat franarea cat si tractiunea.

Chiar daca sunt cu 17 grame mai usoare/set decat modelul AC, ofera o forta asemanatoare acestora. Ambele modele sunt folosite chiar si in actuala editie a Turului Frantei de catre mai multi rideri care cauta performata absoluta.

Noile strangatoare vor fi disponibile curand si in tara prin importatorul Cycle Master.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.