Compania nemteasca Tune tocmai a anutat ca in curand vor iesi pe piata niste butuci noi pentru fat-bike.

Avand in vedere experienta de lunga durata cu King si Kong, cei de la Tune au dezvoltat produsul intr-un nou set de butui offset. Fat King are doar 130 de grame si va avea o latime de 142mm pentru QR sau ax de 15mm. Fat Kong, perechea lui de spate, are o latime de 170mm pentru QR si 177mm pentru ax de 12mm, la cele 240 de grame se anunta un produs de succes pentru aceasta noua moda.

Datorita flanselor egale ale acestor butuci offset, ambele roti poti fi construite simetric. Rezultatul este o rezistenta si o rigiditate suplimentara. Corpul butucului a fost intarit la flanse, care de altfel vor sustine diferit directia de sarcina tocmai pentru a le face mai rezistente, dupa cum am mentionat mai sus.

Toate aceste lucruri se traduc printr-un set de butuci solizi, cu o durata lunga de viata, greutate minima si evident fabricat in Germania.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.