Multi dintre voi nu cred ca sunt straini de acest brand si nici chiar acest produs. Daca cumva totusi ati ratat prezentarea sau nu va mai amintiti exact despre ce vorbesc, o prelectura va mai poate ajuta.

Acest angrenaj este pe scurt cel mai configurabil, putand fi montate pe el orice combinatie de placi ( una, doua sau trei), fiind disponibile mai multe tipuri de spidere, inclusiv power meter SRM sau Power2Max.

De asemenea este angrenajul care poate fi montat pe orice cadru, fie ca are filet englezesc, italian, BB30, PF30 sau alte ciudatenii aparute mai nou, care se declara revolutionare. Asadar, chiar daca v-ati monta angrenajul asta pe un bike mai vechi si anul asta v-ati propus sa va luati un nou cadru si monoblocul nu se mai potriveste, nu e nici o problema, va schimbati doar monoblocul ! Punct.

Daca aveti preferinte de culori, suruburile pot fi preconfigurate, la fel si spiderul, asadar o sa il si puteti asorta. Spiderul evident se poate schimba oricand, dupa cum poate v-ati fi asteptat.

Am pus mana pe un astfel de produs si vreau sa spun ca are o calitate a finisajelor care nu se vede foarte des. E un produs premium si sincer sa fiu, se prezinta ca atare !

Mai jos sunt prezentate cateva fotografii ale produsului si doua dintre tipurile de monobloc disponibile, BSA si BB30.

Dorim sa amintim ca importatorul oficial pentru B.O.R. Germany in Romania este Cycle Master

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.