Sram Force este unul dintre cele mai apreciate grupuri de la Sram. Asta datorita raportului excelent calitate pret. In 2013 acesta primeste un upgrade de la fratele lui Red insa toate acestea fara a creste pretul !

Deci: in mantele de frana/schimbator va fi integrata tehnologia Zero Loss, iar angrenajul va beneficia de foile care echipau angrenajele Red. Acest lucru se traduce intr-o schimbare mai rapida si mai precisa a vitezelor dar si a unei greutati mai scazute. Pentru schimbatorul spate Sram a pregatit si niste cage-uri medii si noi role de schimbator, astfel incat acestea vor fi compatibile cu pinioane mai mari, astfel incat bicicleta va putea urca pe unde pana acum nu v-ati gandit ca poate. Ei bine, sa nu va imaginati ca ajungeti campioni mondiali, insa cu siguranta rapoartele vor fi mai apropiate nevoilor personale !

Pana una alta acest nou grup Force poate fi vazut la standul Sram de la Eurobike ! Hala A3-201 !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.