Mai nou o tinem tot cu placi si spidere pentru angrenajele Cannondale, dar avand in vede ca sunt atat de cautate pentru rigiditatea lor si greutatea scazuta nici nu e de mirare.

Datorita noilor placi, noul angrenaj SISL2 care e facut 100% e mai usor, avnad 484 de grame fata de 609 cat avea inainte, in aceeasi combinatie de placi. Atat placa mare a angrenajului cat si cea mica sunt facute dintr-o singura bucata de aluminiu. Acestea se integreaza perfect in sistemul in care se prindea spiderul inainte. Asadar datorita gramelor care au fost salvate din placi s-a putut ca bratele angrenajului sa fie facute si mai rigide decat erau inainte.

De asemenea placile nu sufera nici un fel de deformare in timpul schimbarii vitezelor datorita sistemului 3D de fabricare a acestora, iar transferul de putere spre roti creste si el.

Vor fi disponibile 2 tipuri de combinatii: 34-50 si 39-53 avand chainline-uri atat pentru 10 cat si pentru 11 viteze.

Angrenajul complet va avea 484 de grame pentru varianta cu brate de 172.5 si placi 34-50. De asemenea pentru noul Women’s EVO va fi disponibil si cu brate de 165mm, care evident va fi mai usor.

Acum asteptam ceva asemanator din partea celor de la Cannondale pentru MTB?

Foto via BikeRumor

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit