Scurt si la obiect: X-Factor.ro este cel mai nou avanpost Light-bikes.ro si de azi incepand bannerul lor de pe partea dreapta a site-ului nostru o va confirma !

Da, brigada selecta se largeste. Ultimul shop inrolat, comercializeaza nu doar produse de XC ci si de Dirt, Trial sau Downhill. Oricum, X-Factor.ro este importator oficial KCNC in Romania, iar noi cu aceasta ocazie vom avea posibilitatea sa mai testam una alta, iar voi sa va gasiti mai usor si mai rapid piesele dorite.

Pentru inceput vom incepe cu pipa KCNC SC Wing si strangatoarele de roti cu ax de titan, varianta de cursiera. Aceste doua produse sunt investitii relativ mici, din care se pot scoate grame importante fata de piesele standard, adica cel putin in cazul strangatoarelor e vora de 83 de grame fata de cele Shimano, adica cu peste 65% mai usoare !

Vom reveni cu review pentru fiecare dintre aceste produse dupa cateva ride-uri, sa impartasim cu voi experientele traite.

Pentru moment nu mai are rost sa o lungim, asa ca va invitam sa vizitati site-ul X-Factor.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.