Bun, hai ca tot incercam sa va introducem in subconstient ca termenul CFR la care ne referim e Cannondale Factory Racing. Nu prea avem noi tangente cu echipa de fotbal la care v-ati gandit prima data.

Azi ne-am gandit sa va prezentam bicicletele cu care Cannondale Factory Racing a concurat la Cupa Mondiala de la Nove Mesto din acest an. Toti membrii echipei au decis ca Flash 29er este solutia ideala pentru traseul tehnic din Cehia asa ca si mie mi-a fost mai usor sa fac rost de informatii si sa fac poze. Cadrul a fost foarte bine asezonat cu noua furca Lefty, model care probabil va intra in productie pentru bicicletele de 2013, angrenajul Hollowgram cu placi XX, transmisie Sram XX cu exceptia schimbatorului spate care era X.0 Type 2. ¬†Franele Avid XX World Cup Black Box, cu levier “custom” atat pentru Marco Aurelio Fontana cat si pentru Manuel Fumic. Evident discurile de 160 fata si 140 spate sunt suficient de puternice pentru ei, atat pentru a mentine greutatea scazuta cat si a avea o modulatie mai buna.

Rotile erau Mavic CrossMax 29er, varianta prototip pentru caucicuri tubulare (baieu). Tije de sa si sei Fizik, diferite modele pentru fiecare, in functie de ceea ce au nevoie. La pedale merg atat pe CrankBros Eggbeater 11 cat si Shimano XTR deci tine foarte mult de gustul fiecaruia.

Oricum e interesant sa vezi ce biciclete vor fi disponibile in sezonul urmator inainte de termen, sa ai sansa sa le atingi si fotografiezi, sa afli detalii si informatii care te pot ajuta in alegerea noului bike.

Daca cumva aveti alte intrebari va stau la dispozitie cat imi permite timpul.

Text si foto: Vlad Sabau

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.