Incepem cu o scurta fila de istorie: va mai amintiti de acel model de Lefty Electronic? Ei bine se pare ca si inginerii de la Fox pun la cale ceva asemanator, insa ei s-au gandit ca ar trebui ca de aceasta tehnologie sa beneficieze atata telescopul cat si socul spate. Unul din riderii care ajuta la dezvoltarea acestor prototipuri este Geoff Kabush, canadianul nemaiavand nevoie de nici cea mai mica prezentare, cu siguranta vi-l amintiti din etapele de Cupa Mondiala unde alerga cu o singura foaie la angrenaj, cand altii se chinuiau cu trei foi.

Alimentarea acestei noi tehnologii se face de la o baterie Shimano Di2, iar faptul ca intre Shimano si Fox exista o colaborare veche si trainica, probabil ca inginerii niponi au oferit si cateva sfaturi.

Comanda pentru soc cat si pentru telescop se face dintr-un singur buton, insa se pare ca ar avea mai multe pozitii – CDT (Climb, Trail, Descend) insa pe socul spate o sa puteti vedea doar CD (Climb, Trail) – probabil ca s-au gandit ei la ceva.

Cu siguranta asteptam mai multe informatii, si de data asta oficiale pentru a ne face o idee clara despre aceste noi “gadget-uri”

Foto si info: BikeRumor.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

clear formSubmit

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.